Viskon Kumaş Terletir Mi?

01-07-2021 12:26
Viskon  Kumaş Terletir Mi?
Viskon Kumaş terletir mi? 
 
Viskon kumaş vücut ısısını hapsetmez, terleme yapmaz ve cildin rahat nefes almasını sağlar. Özellikle sıcak yaz günlerinde viskon kumaş önemli bir seçenektir. Terleme problemini ortadan kaldırır. Abiyeden iç giyime, dekorasyondan tesettür giyime kadar pek çok alanda tercih edilen viskon; hafif, şık ve zarif yapısıyla elbiselerde konforlu ve rahat bir kullanım sağlar. Doğal bir ürün olduğu için ve ten ile yüksek uyumu sayesinde kullanımı sırasında rahatsızlık vermez. Üstelik sağlıklı, doğal ve kaliteli bir tekstil ürünüdür. Viskon kumaşın ham maddesi kayın ağacından elde edilen selülozdur. Bu sebeple viskon, içerdiği selülozdan dolayı pamuklu kumaş ile büyük benzerlik gösterir. Nem emiciliği sayesinde sıvı tutma kapasitesi yüksektir. Viskon kumaş gömlekten elbiseye, yastık kılıfından yatak örtüsüne pek çok tekstil ürününün ana kumaşıdır. Ayrıca pamuğa nazaran iki kat daha esneme özelliğine sahiptir.

Viskon Kumaş Çeker Mi?

Viskon kumaş hatalı yıkama yapılırsa çeker ve özelliğini büyük ölçüde kaybeder. Özellikle üreticinin önerdiği kullanım ve yıkama talimatlarına uygun kullanıldığında viskon kumaş uzun ömürlü olur ve yıllar boyunca kullanılabilir. Esnek ve zarif bir kumaş olduğundan yüksek sıcaklıklarda yıkanmamalıdır. 30 derece sıcaklık yıkama için idealdir. Yıkama sırasında renkli deterjan tercih edebilirsiniz. Ağır kimyasallar içeren deterjanlar ve çok kuvvetli leke çözücüler kullanılmamalıdır. Kuru temizlemeye uygundur. Dikkatli kullanılırsa ve talimatlara uygun yıkanırsa herhangi bir çekme yapmaz ve deformasyona uğramaz. Viskon kumaş kullanımı ve temizliği konusunda ilk olarak ürünle birlikte gönderilen kullanım etiketinde gerekli uyarılar mevcuttur. Viskon kumaşı elde ve makinede yıkayabilirsiniz. Üstelik kuru temizleme için gayet uygun bir kumaştır. Çamaşır makinesinde yıkama yapılırken 30 derece gibi düşük sıcaklıklı ve düşük devirli yıkama programı tercih edilmelidir. Ayrıca benzer ürünleri birlikte yıkamak zarar görmelerini engeller. Elde yıkama yapılırken sert çitileme, bükme ve sıkma hareketlerinden kaçınılmalıdır. Aksi halde kumaşa zarar verebilirsiniz. Özellikle viskon kumaşı kırışık halde kurutmaya bırakmak uygun değildir. Orta dereceli veya ipek kumaş olan ısıda ve tersten ütüleme yapılmalıdır. Üstelik doğrudan güneş ışığına maruz kalacak şekilde kurutulmamalıdır.
 
Bursa Kumaş Pazarım titizlikle imal edilmiş kaliteli ve doğal ürünleri sizlere ulaştırmak için yoğun çaba ve emek sarf etmektedir. Üstelik uzun yıllardan beri süre gelen kumaş ve mağazacılık sektörünü tecrübelerimiz ile birlikte yeni jenerasyona entegre ederek e-ticaret üzerinden güvenilir ve girişimci bir ruhla, siz değerli müşterilerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. Abiyeden viskon kumaşa, ketenden müslin beze kadar pek çok kumaş türüyle hizmetinizdeyiz. Ekonomik ve avantajlı ürünlerimiz için profesyonel firmamız müşterilerimizin memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız.
indigo cicek viskon kumas bursa kumas pazari
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.