Viskon Kumaş Esner Mi?

30-05-2021 22:03
Viskon Kumaş Esner Mi?
Viskon Kumaş esner mi? 
 
Viskon hazır giyim ve dokumacılık sektöründe yoğunlukla tercih edilen bir kumaş çeşitidir. Üstelik sağlıklı, doğal ve kaliteli bir tekstil ürünüdür. Viskon kumaşın ham maddesi kayın ağacından elde edilen selülozdur. Bu sebeple viskon, içerdiği selülozdan dolayı pamuklu kumaş ile büyük benzerlik gösterir. Nem emiciliği sayesinde sıvı tutma kapasitesi yüksektir. Viskon kumaş gömlekten elbiseye, etekten bluza pek çok tekstil ürününün esas kumaşıdır. Ayrıca pamuğa nazaran iki kat daha esneme özelliğine sahiptir.

Viskon Kumaş Esner Mi?

Viskon kumaş esner, terleme yapmaz ve cildin rahat nefes almasını sağlar. Özellikle sıcak yaz günlerinde viskon kumaş önemli bir seçenektir. Terleme problemini ortadan kaldırır. Abiyeden iç giyime, dekorasyondan takım elbiseye kadar pek çok alanda tercih edilen viskon; esnek, şık ve zarif yapısıyla elbiselerde konforlu ve ferah bir kullanım sağlar. Doğal bir ürün olduğu için ve esnekliği sebebiyle kullanımı sırasında asla rahatsızlık vermez. Özellikle viskon kumaş üretimi sırasında akıcı bir niteliğe kavuşan selüloz maddesi, filament haline getirildiğinde yani kullanıma uygun sert forma dönüştürüldüğünde tekrar eski haline döner. Böylelikle kimyasal özelliği ve kalitesi değişmez. Ayrıca sneklik, nem tutma ve su toplama kabiliyeti pamuğa kıyasla daha fazladır. Bu sebeple baskı ve boyama konusunda pamuktan daha elverişlidir. Bununla birlikte bu tür kumaş baskılar daha parlak ve daha canlı durur. Üstelik baskı sonucunda kumaşlardaki renkler daha cıvıl cıvıl ve göz alıcı niteliktedir. Pamuk kumaşa göre 2 kat daha esneme özelliğine sahiptir. Bu sayede kullanılan kıyafetler oldukça rahat ve konforlu olur.
 
Bursa Kumaş Pazarım titizlikle imal edilmiş kaliteli ve doğal ürünleri sizlere ulaştırmak için yoğun çaba ve emek sarf etmektedir. Üstelik uzun yıllardan beri süre gelen kumaş ve mağazacılık sektörünü tecrübelerimiz ile birlikte yeni jenerasyona entegre ederek e-ticaret üzerinden güvenilir ve girişimci bir ruhla, siz değerli müşterilerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. Abiyeden viskon kumaşa, ketenden müslin beze kadar pek çok kumaş türüyle hizmetinizdeyiz. Ekonomik ve avantajlı ürünlerimiz için profesyonel firmamız müşterilerimizin memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız.

 
Viskon Kumaş Esner Mi?
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.